Onze diensten

Onze dienstverlening voor u op een rij

Binnenkort wordt deze pagina vernieuwd

Tuinontwerp

Creativiteit én groen vakmanschap

Of u nu een kleine of juist grote tuin heeft, Bast Hoveniers zorgt voor een tuinontwerp dat u verrast. Het maken van zo’n indeling van uw tuin begint met kijken en luisteren. Kijken naar de oppervlakte en ligging van uw tuin, luisteren naar uw persoonlijke wensen en smaak. Onze tuinontwerper brengt vervolgens uw wensen tot leven in een inspirerend ontwerp. Geen plattegrond met vlakjes maar een ontwerp dat uw tuin écht presenteert.
jan moll fotografie-1155

Tuinrealisatie

Van kleine achtertuin tot omvangrijke parktuin

Of het nu gaat om de aanleg van een voortuin, achtertuin of parkachtige tuin rondom uw woning: Bast Hoveniers maakt er werk van. Geen opdracht is ons te klein of te groot. De aanleg van uw tuin begint met een goede planning, zodat u slechts tijdelijk ‘in de rommel zit’. Vanzelfsprekend beperken we waar mogelijk de overlast voor buren en buurtgenoten. We zijn flexibel in uitvoering en kijken niet op een uurtje om uw project snel af te ronden. Tijdens de aanleg zelf is uw vaste aanspreekpunt altijd bereikbaar via app, mail of telefoon. Oók als u vragen heeft over door ons ingehuurde specialisten. Bast Hoveniers neemt desgewenst ook de bouw van schuttingen en veranda’s en de aanleg van drainage of beregeningssystemen voor zijn rekeneing. We ontzorgen u op alle onderdelen van tuinaanleg!
pf-vrijstaande-woning-ermelo-13

Tuinonderhoud

Als u liever geniet dan tuiniert

Veel mensen houden van tuinieren, maar grof snoeiwerk in het voorjaar en najaar laten ze graag aan de vakman over: Bast Hoveniers. Onze ‘tuinmannen’ zorgen voor het winterklaar en zomerklaar maken van uw tuin. Maar we bieden meer vormen van tuinonderhoud. Dit is ons onderhoudsprogramma: • Jaarlijkse snoeibeurt: zo blijft uw tuin in conditie • Halfjaarlijkse snoeibeurt: zomer- en winterklaar maken van uw tuin • Seizoensbeurt: viermaal per jaar onze vakman in uw tuin • Maandabonnement: iedere maand onze vakman in uw tuin Bast biedt in iedere situatie een maatwerk oplossing voor uw tuinonderhoud. Ook voor bedrijven, ook op contractbasis.
pf-villatuin-hulshorst-3

Tuinbeplanting

Veel ervaring met grote bomen

Wij van Bast Hoveniers houden van grote bomen en beplanting. We planten en verplaatsen ze met speciaal materieel, óók op moeilijk bereikbare plaatsen zoals een binnentuin in hartje Amsterdam of in een daktuin op de vijfde verdieping. Daarbij verzorgen we het grondwerk, transport en het plaatsen met kranen. Als het om plaatsen van grote, soms oude bomen gaat, is Bast uit Nunspeet dé specialist van Nederland. En door onze samenwerking met gediplomeerde boomverzorgers blijven deze natuurlijke pronkstukken prachtig in vorm.
pf-bedrijfstuin-nunspeet-3

Bel vrijblijvend met Bast (0341) 25 46 63
of neem contact op