Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Geniet u graag van een mooie tuin, maar wilt of kunt u niet zelf tuinieren? Schakel ons dan in voor tuinonderhoud. Onze hoveniers houden uw tuin in topconditie, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. We bieden allerlei vormen van tuinonderhoud. U kunt ons ad-hoc inschakelen voor tuinonderhoud, maar ook op basis van een onderhoudsprogramma.

Met zorg, aandacht en plantenkennis

Het heeft nogal wat voordelen om het tuinonderhoud uit te besteden aan een professionele hovenier. Dat scheelt u tijd en inspanning én uw tuin blijft mooier. Want onze hoveniers weten alles van beplanting in uw tuin. Ze hebben kennis van bemesting en snoeien en wanneer dat nodig is. Heeft u bijvoorbeeld fruitboompjes? Dan komt het snoeien heel nauw, om te voorkomen dat er weinig of geen fruit aan de bomen komt. We hebben ook aandacht voor uw beregeningssysteem, vooral als de winter eraan komt. Kortom, we onderhouden uw tuin met zorg en aandacht.

BHN-_dsc9013-Molenweg-63-Nunspeet-LR-21.jpg
Onze onderhoudsprogramma’s

Natuurlijk kunnen onze ‘tuinmannen’ uw tuin winterklaar en zomerklaar maken. Maar we bieden nog meer vormen van tuinonderhoud. Dit zijn onze onderhoudsprogramma’s:

  • Jaarlijkse snoeibeurt: uw tuin netjes op orde
  • Halfjaarlijkse snoeibeurt: uw tuin zomer- en winterklaar
  • Seizoensbeurt (4 keer per jaar): uw tuin klaar voor elk jaargetijde
  • Maandabonnement: uw tuin in topconditie
Screenshot_20230801_122211_Instagram.jpg
Maatwerk voor uw tuin

Welk onderhoud voor úw tuin het beste is? Daarover adviseren we u. In elke situatie bieden we maatwerk. Bij veel particulieren en bedrijven komen we 4 óf 9 keer per jaar langs. Wilt u een groot gazon laten onderhouden? Dan komen we eens in de week of eens in de twee weken langs met onze zitmaaier of handmaaier.

Het hele jaar door een mooie tuin?

Heeft u een mooie tuin, maar ziet u op tegen het onderhoud? Onze hoveniers houden uw tuin het hele jaar door mooi.
Neem contact op en ontdek wat we voor ú kunnen betekenen.
Ja, ik wil graag contact over tuinonderhoud.