Tuinaanleg

Tuinaanleg

Wat voor tuin wilt u het aller-allerliefste? Precies dié tuin leggen onze hoveniers voor u aan. U kunt ons inschakelen voor elk type tuin. Of het nu gaat om een voortuin of een achtertuin. Om een kleine stadstuin óf een grote, parkachtige tuin. Door heel Nederland leggen we tuinen aan. Voor bedrijven én particulieren. Dat doen we op basis van een ontwerp dat we voor u maken óf dat u zelf aanlevert.

Uw tuin compleet aangelegd

Gaat het om een bestaande tuin? Dan halen we deze eerst helemaal leeg. De bestrating en de beplanting. Goede struiken en bomen potten we vaak op, zodat die een tweede leven krijgen. Daarna spitten we de grond goed om en leggen we de bestrating. Kiest u voor een beregeningssysteem, dan graven we de leidingen in. Net als de leidingen voor de tuinverlichting. We plaatsen vijvers, schuttingen, overkappingen en carports. Tot slot brengen we de beplanting aan.

BHN-_dsc8966-Molenweg-63-Nunspeet-LR-3.jpg
Zorgvuldige planning, goed overleg

We werken volgens een zorgvuldige planning die past bij uw agenda: van grondwerk en bestrating en tot beplanting. U ervaart zo kort mogelijk overlast. Ook de overlast voor de buren blijft zo klein mogelijk. We zijn flexibel in uitvoering en overleggen regelmatig met u over de tuinaanleg. We leveren kwaliteit. Daarom kijken we niet op een uurtje. Uw vaste aanspreekpunt is bereikbaar via app, mail of telefoon. Oók als u vragen heeft over de specialisten die we hebben ingehuurd.

BHN-_dsc9028-Molenweg-63-Nunspeet-LR-30.jpg
Grote bomen? Geen probleem

Wilt u graag een grote boom in uw tuin? Maar dan ook écht groot? Geen probleem. We planten en verplaatsen ‘m met speciaal materieel. Oók op moeilijk bereikbare plaatsen zoals een binnentuin in het centrum van een grote stad. Zelfs een daktuin op de vijfde verdieping is voor ons geen probleem.
We houden wel van een uitdaging. Bast is dé specialist in het plaatsen van grote, soms oude bomen in Nederland.

Kies voor tuinaanleg door Bast Hoveniers

Wilt u graag die mooie tuin? Vertel ons uw ideeën en we maken een indicatieve offerte.
Ja, ik wil graag contact over tuinaanleg.