Tuinontwerp

Tuinontwerp

De tuin van uw dromen? Dié leggen we voor u aan. Of u nu een heel grote of een kleine tuin heeft. En of u nu houdt van romantisch, modern of nog een andere stijl. Onze architecten brengen uw wensen tot leven, met oog voor het landschap en de natuur.

Door een professionele tuinarchitect

Heeft u zelf al een goed uitgewerkt idee voor uw tuin? Dan kunnen we vaak al gelijk aan de slag met de tuinaanleg. Maar heeft u nog géén idee en laat u zich graag verrassen door een professionele tuinarchitect? Dan maken we eerst een tuinontwerp.

Wij koppelen u dan aan een professionele tuinarchitect. Dat geeft u de zekerheid van de mooiste tuin, met de juiste beplanting op de juiste plekken. Een mooie, natuurlijke tuin die opgaat in het landschap.

BHN-_z6f6977-inmeten-LR-2.jpg
Uw wensen in kaart

Samen met de tuinarchitect bespreekt u uw wensen. Waar moeten het terras en de beplanting komen? Heeft u zelf al ideeën over de plantjes en de struiken? Een boompje misschien? Bast Hoveniers richt uw tuin volledig in.

Daarom bespreekt u met de tuinarchitect ook uw wensen voor bijvoorbeeld een vijver en tuinverlichting. Een beregeningssysteem houdt uw planten in conditie, juist op droge zomerdagen. Bast Hovenier plaatst ook schuttingen, overkappingen en carports.

BHN-_dsc8971-Molenweg-63-Nunspeet-LR-6.jpg
Een tuinontwerp dat bij u past

Daarna gaat de tuinarchitect aan de slag met uw tuinontwerp. De architect schetst diverse voorstellen en presenteert die. Op basis van dit vervolggesprek komt u samen tot het definitieve ontwerp. De tuinarchitect werkt dit verder uit, ook het beplantingsplan: welke planten en struiken komen op welke plek en op welke afstand van elkaar? Een tuinarchitect weet alles van soorten beplanting en de invloed van de seizoenen. Ook de ligging van uw tuin en de grondsoort zijn bepalend, net als de omgeving van de tuin. Want de mooiste tuin is een tuin die mooi past in de omgeving.

Van tuinpontwerp naar tuinaanleg
Is het tuinontwerp definitief? Dan kunt u ons inschakelen voor tuinaanleg. Lees meer over tuinaanleg

BHN-_dsc8973-Molenweg-63-Nunspeet-LR-7.jpg

Kies voor een tuinontwerp door Bast Hoveniers

Wilt u graag een mooie nieuwe tuin en heeft u geen idee? Laat u verrassen door onze tuinarchitecten.
Ja, ik wil graag contact over een tuinontwerp.